ZigBee RGB реле

ZigBee RGB релето се користи за контрола на RGB LED осветлување. Со помош на ZigBee RGB релето, корисниците може да ја менуваат бојата и осветленоста на RGB лентите преку HomeMate апликацијата на паметниот телефон.

 • ZigBee автоматска мрежна технологија, едноставна за употреба без потреба од внесување на кодови
 • Компатибилен уред со V+ сигнални ленти за осветлување на пазарот
 • Поддржува 16 милиони бои, контрола на светлина од 2700K до 6500K
 • Напојување DC12V и DC24V
 • Поддржува креирање на сцени
 • Мемориска функција за исклучување, без потреба од повторно повзување на ZigBee мрежата
 • Мрежно поврзување. Пренос на податоци на големи растојанија преку мрежно поврзување на уреди, со што се добива засилен и доверлив сигнал на ZigBee мрежата.

Спецификација на продукт

 • Модел:  RL804CZB
 • Големина:  70*70*23 mm(L*W*H)
 • Напојување:  DC12V&DC24V
 • Максимална струја на оптоварување:  20A
 • Работна температура:  2.4GHz
 • Wi-Fi пренос:  20dBm
 • Потрошувачка на енергија во мирување:  <0.1W
 • Wi-Fi сензитивност на сигнал:  ≥-90dBm
 • Протокол:  ZigBee HA
 • Мрежа:  ZigBee автоматско вмрежување
 • Енкрипција:  AES128
 • Растојание:  без лимит
 • Работна температура:  -20~60°C
 • Работна влажност:  ≤80%