Magic Cube Wi-Fi IR контролер

Поврзете ги сите домашни уреди и заменете ги далечинските управувачи.

  • Поддржува преку 8000 различни брендови на инфраред уреди
  • Опција за мануелно подесување 
  • 360° инфраред сигнали

Allone Pro RF & IR рутер

Мост кој ги поврзува различните видови на радио-фреквентни и инфраред уреди. 

  • Контролирајте повеќе инфраред уреди од различни брендови
  • Поддржува преку 8000 домашни уреди од различни брендови
  • Патентирана технологија на Cloud real-time систем