За нас

Што правиме ?


Паметни решенија за домови, деловни простории и хотели

Како го правиме тоа ?


Професионален и стручен тим
Висока ефикасност
Доверлива корисничка поддршка

Зошто го правиме тоа ?


Ви заштедуваме енергија
За подобра безбедност и сигурност
Ги правиме домовите позабавни

Паметен живот со софистицирана технологија

Со развојот на Интернет-на-нештата, вештачката интелигенција и Cloud компјутерската технологија, Energy Intelligence ви нуди паметни решенија за побезбеден, штедлив и удобен дом.    

Решенија за домови, деловни простории и хотели

Energy Intelligence ви овозможува паметни решенија за домови, деловни простории и хотели.

Јаката страна на продуктите

Дизајнот и иновативната технологија се клучните елементи на Orvibo продуктите.

Водечка технологија

Продуктите на Orvibo се воедно и пионери и ветерани во технологијата на Интернет-на-нештата од 2011 година.

Продуктите на Orvibo се широко распространети со светски реномирани интернационални сертификати како CE, RoHs, FCC итн.

Гаранција на продуктите

Едногодишна гаранција на продуктите на Orvibo, доколку не е спефицирано поинаку во времето на нарачка.