VRV A/C Access модул

VRV A/C Access модулот е дизајниран за контрола на VRV климатизациски системи со претворање на ZigBee контролен сигнал во RS485 сигнал. Овозможува контрола на климатизацијата  во домот преку мобилната апликација Homemate , далечинско управување, сетирање на тајмер и сцени. Ги поддржува голем број од светските брендови за климатизација како DAIKIN, TOSHIBA, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric и HITACHI.

Спецификација

  • Модел: CD10ZW
  • Напојување: 100V-240V~ 50/60Hz
  • Протокол: ZigBee HA
  • Работна температура: -20℃~60℃
  • Големина на продукт: 70 *70 *23 mm
  • Wi-Fi фреквенција: 2.4GHz
  • Енкрипција: AES-128
  • Работна влажност : ≤80%