Вграден модул за класичен прекинувач

Вгардливиот модул овозможува претворање на класичниот прекинувач во паметен ZigBee прекинувач. Со поставување на овој модул и поврзување со Orvibo ZigBee рутерот, корисниците може да го контролираат осветлувањето во домот далечински, да сетираат тајмери и сцени преку мобилната апликација HomeMate.

Спецификација

 • Продукт : Вграден модул за класичен прекинувач
 • Модел : R11W2Z
 • Боја : Бела
 • Работно напојување : AC 220V-240V 50Hz
 • Животен век : 10000 
  LED индикатор : 50000 часови
 • Работна температура : -20~40℃
 • Работна влажност : 5—95%
 • Димензии : 48×46×18MM
 • Комуникациски стандард : ZigBee
 • Заштита : термичка заштита, заштита од оптоварување, прекуструјна заштита