Детектор на движење (ПИР Сензор)

Дизајнирајте ја безбедносната мрежа во Вашиот паметен дом со нашиот детектор на движење (ПИР сензор). Едноставна инсталација, со прифатлива цена за употреба кај врати/прозорци, фокус на конкретни соби во домот или гаража. Бидете навремено известени доколку некој или нешто се движи во домот додека Вие не сте таму. Работи со Orvibo ZigBee рутер.

 • Работи со ZigBee Wi-Fi комуникациска технологија
 • Висока стабилност и доверливост
 • Синхронизација со други ZigBee уреди, сетирање на сцени “Вклучи ги светлата при детекција на движење”
 • Едноставна инсталација
 • Работи со HomeMate мобилната апликација, за да Ве извести при детекција на движење во домот кога Вие не сте таму
 • Ултра ниска потрошувачка на енергија, батеријата има животен век повеќе од 1 година

Спецификација на продукт

 • Модел:SN10ZW-1CO
 • Напојување: 2 AA batteries
 • Струја при мирување: ≤50µA
 • Струја при аларм: ≤250mA
 • Комуникациски протокол: ZigBee HA
 • Wi-Fi стандард: IEEE 802.15.4
 • Wi-Fi фреквенција: 2.4GHz  Channels: 11, 14, 15, 19, 20, 24 and 25
 • Модулација: OQPSK
 • Енкрипција: AES-128
 • Комуникациска брзина: 250 Kbps
 • Моќност при пренос: ≤4.5dBm
 • Сензитивност на прием: ≥ -90dBm
 • Домет на детекција: ±70 степени вертикално, ±120 степени хоризонтално
 • Растојание: 7m
 • Комуникациска далечина: 80m (на отворен простор)
 • Материјал: PC+ABS
 • Работна температура: -10 – 50°C
 • Работна влажност: 10% – 90% RH
 • Димензии бруто: 61.5×30.3×11.7 mm
 • Димензии: Ø52.6×63.6 mm