Решенија за паметни домови

Подобрете го вашето искуство со паметниот дом со имплементирани решенија за паметно осветлување, греење/ладење, автоматизација на домот, паметна безбедност итн.

ВОВЕД

Со цел да ви овозможиме едноставено решение за паметно домување, Energy Intelligence обезбедува De-house решение за паметно домување.

Ова решение подразбира 7 паметни системи: паметно осветлување, паметна безбедност, централно греење/ладење, далечинска контрола на уреди, контрола на пристап, паметни завеси и управување со енергијата.

ПОВОЛНОСТИ

 • Едноставна инсталација. Без потреба од дополнително ожичување при користење на  ZigBee Wi-FI технологија
 • Удобност. Интерактивен и едноставен за користење
 • Безбеден Cloud. Достапна Cloud платформа за паметни домови 
 • Компатибилност. Можност за поврзување со уреди од различни брендови
 • Ниска потрошувачка на енергија. ZigBee комуникацијата е стабилна и безбедна

Решенија за паметни деловно простории

Паметно осветлување и контрола на проток на енергија за деловни простории. Решенија кои обезбедуваат заштеда на енергија и поефикасна контрола на деловните простории со заштеда дури до 30%.

ВОВЕД

Green Office решението е дизајнирано за деловни канцеларии, мали и средни претпријатија. Претставува решение кое содржи паметно осветлување и контрола на енергијата.

Со моменталниот безбедносен систем и контрола на потрошувачката, се обезбедува удобна и паметна средина во вашата канцеларија.

ПОВОЛНОСТИ

 • 24 часовна далечинска контрола и управување
 • Контрола на потрошувачката на енергија по сектори, дистрикти и датуми
 • Автоматско подесување на осветлувањето и централна климатизација согласно условите на средината
 • Зачувување на податоци и анализа со Cloud сервер, кој нуди решенија за заштеда на енергија за компанијата
 • Едноставно ракување, зголемена ефикасност

Решенија за паметни хотели

Интегрирани системи со вклучено осветлување, паметни ролетни и завеси, аудио/видео, климатизација итн. за удобно и различно хотелско искуство.

ВОВЕД

WeHotel претставува иновативен и паметен систем за управување со хотели, кој е базиран на иновативна Интернет-на-нештата и мобилна технологија.

WeHotel решението може ги следи и управува уредите локално и далечински, да го оптимизира управувањето и да заштеди енергија, се со цел да се намалат крајните трошоци за енергија.

ПОВОЛНОСТИ

 • Далечинска контрола и управување на уредите
 • Едноставно пријавување со Wechat или преку апликација
 • Разновидни паметни сцени: за време на спиење, сцена за добредојде, сцена за исклучување на светлото, сцена за check-out. 
 • Wireless контрола на соба, едноставна инсталација, промена и одржување