Контролирајте го протокот на енергија во домот со HomeMate App

Спецификација на продукт

Изглед на продукт: 

 • Продукт:ORVIBO паметна шуко приклучница – B25EU
 • Влезно напојување:100-240V~,10A, 50Hz
 • Максимален напон на излез:100-240V~,10A, 50Hz
 • Wi-Fi стандард:IEEE 802.11 b/g/n
 • Радио фреквенција:2.412-2.484GHz
 • Енкрипција:WEP/TKIP/AES
 • Сигурносен протокол:WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
 • Потрошувачка на енергија во мирување:≦0.3W
 • Работна температура:-10~50℃,14~122°F
 • Работна влажност:20%-90%
 • Мемориска температура:-40~70℃,-40~158°F
 • Мемориска влажност:20%-90%
 • Температура при тест:25℃