Најбрз и најпристапен начин да го претворите Вашит дом во паметен дом!

Спецификација на продукт

Изглед на продукт:

 • Продукт: WiFi паметна шуко приклучница – S31US
 • Нето тежина: 80g±5g/130g±5g (со пакување)
 • Wi-Fi стандард: Wi-Fi 2.4GHz b/g/n
 • Потрошувачка на енергија во мирување: ≦0.3W
 • Материјал: Огноотпорен PC
 • Работна температура: -10~50℃,14~122°F
 • Големина: 53*53*54 mm(со пинови)
 • Боја: Црвена/Сина/Виолетова/Сива/Жолта/Портокалова
 • Сигурносен протокол: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
 • Енкрипција: WEP/TKIP/AES
 • Радио фреквенција: 2.412-2.484GHz
 • Електрични параметри: 120V~240V,15A,60Hz