GeekRav Zigbee прекинувач

Иновативен дизајн, висока естетика.

  • Редефинирајте ги паметните прекинувачи
  • Исклучителна ефикасност
  • Одличен дизајн

Aurora Zigbee прекинувач

Елегантен стаклен панел со метални рамки 

  • Висока сензитивност
  • Исклучителна безбедност
  • Светлосен индикатор
aurora 3gang - Copy

Touch Classic Zigbee прекинувач

Цврст панел со иновативна 3D технологија на засилено стакло

  • Брз одговор од 3ms 
  • C-Touch технологија
  • Исклучителен дизајн

Вграден модул за класичен прекинувач

Претворете ги класичните жичени прекинувачи во паметни прекинувачи.

ZigBee RGB реле

Менувајте ја бојата и осветленоста на RGB Лед ленти со HomeMate апликацијата.