Паметно огледало

Мост помеѓу паметниот апликативен систем, корисничкиот интерфејс и паметниот свет.

Со вклучување на екранот, оперативниот систем и сензорот на веќе постоечкото класично огледало, се добива паметното огледало кое овозможува приказ и интеракција поврзан на Internet и Cloud сервисот.

Паметна контрола и олеснување на секојдневните активности

Огледало на иднината

 • Работи со Orvibo паметните уреди
 • Приказ на временската прогноза и безбедносните статуси во домот
 • Препознава здравствена состоја на телото на човекот 
 • Поддржува повеќе брендови на појас за спиење, мерач на притисок, глукометар, тежина итн.
 • Управува со Вашиот дневен распоред
 • Можност за музика и известување на дневни вести преку паметното огледало

Спецификација на продукт

 • LED Екран: 21.5’’
 • Дисплеј: 477*268mm
 • Тежина: 500cd/m2
 • Агол: 170(H)*160(V)
 • Резолуција: 1920*1080
 • Време на реакција: 5ms
 • Wi-Fi стандард: IEEE 802.11a/b/g/n (2.4G&5G)
 • Bluetooth: Bluetooth V4.0 of 1,2&3 Mbps
 • Touch екран: Capacitor Multi-touch
 • Zigbee протокол
 • KNX стандард
 • MIC
 • Звучник: вграден 3W*2
 • ROM: 8GB( поддржува до 64GB)
 • Оперативен систем: Android 5.0/4.4
 • Напојување: AC110V-240V, 2A MAX, 50/60Hz