AirMaster Central A/C контролен сет

Крајно време е да ја промените контролата на класичниот клима уред. Заштеда на енергија и поголема удобност. 

  • Заштедете енергија до 30%
  • Поддржува 90% од светски брендови за климатизација
  • Далечинска контрола, поставете ги параметрите пред да пристигнете дома

Central A/C контролен панел

Далечинска контрола и сетирање на клима уредот пред да пристигнете дома. Поддржува греење, ладење и вентилација.

  • Поддржува голем број на постоечки фенкојлери
  • 128 bit AES комуникациска енкрипција, безбедна и сигурна
  • Висока ефикасност и доверливост, широко применлив за канцеларии, театар, хотел, болница итн.
AC Control orvibo

VRV A/C контролен модул

VRV A/C контролен модул е дизајниран да го контролира VRV централниот систем за климатизација .

  • Претворање на  ZigBee во RS 485 сигнал
  • Обезбедува далечинска контрола, сетирање на тајмер и сцена, како и поврзаност со HomeMate апликацијата  
  • Поддржува светски брендови  за климатизација како DAIKIN, TOSHIBA, MITSUBISHI, Heavy Industries, Mitsubishi Electric and HITACHI