Интерактивен центар

Обновете ги паметните прекинувачи и креирајте паметни сцени

MixPad Multifunctional Panel

Создадете дом со безброј бои! 

MixPad Multifunctional Panel

GeekRav Zigbee Switch Series

Touch Classic Switch Series

Aurora Smart Switch Series

Обезбедете го Вашиот простор со напредна паметна технологија!

MixPad Multifunctional Panel

Orvibo Smart Door Lock T1

720P IP Camera

Smart Home Kits

Паметни завеси, ролетни, гаражни врати, системи за наводнување итн.

MixPad Multifunctional Panel

Smart Curtain Motor

Smart Motor Kit

ZigBee Multi-functional Relay

Автоматска детекција и прилагодување на температурата

AirMaster Central A/C Control Kit

Традиционалните уреди стануваат паметни со далечинска контрола за една секунда

Smart WiFi Meter Plug

Далечинска контрола на инфраред уреди како TV, аудио/видео систем, клима уреди итн.

Magic Cube WiFi IR Remote Control

Зошто паметен дом?