Спецификација на продукт

 • T1
 • 336mm*66mm*70mm
 • Легура на Цинк + Калено стакло
 • C-класа 304 нерѓосувачки челик
 • Super-B класа цилиндар
 • FPC отпечаток на прст со чип
 • STM32L151 серија на чип
 • 10xAA батерија
 • ORVIBO Паметен рутер
 • Bluetooth, Zigbee
 • Type-C 5V USB кабел за напојување
 • Отпечаток на прст/ Лозинка/ Авторизиран код/ Резервен клуч
 • 0~90% RH
 • -20℃~50℃
×
×

Cart