Паметна Брава T1

Далечински мониторинг  и заштита на Вашиот дом базирана на технологија со 3D дигитални сензори

 • 24-часовна заштита на домот
 • Истовремено известување на состојбата
 • 0.3 секунди за отклучување со допир 
 • Еден клик за активирање на целосна безбедносен 

Сет уреди за Паметна Безбедност

Целосна заштита за Вашата фамилија. 

 • Паметен Аларм
 • Далечински потсетник 
 • Преглед во живо
 • Највисоко ниво на безбедност 
Security kit all

1080P IP Камера

HD камера за мониторинг со навигација од 360° степени

 • Далечински мониторинг за преглед во живо
 • Поддржува дво-насочно аудио
 • Ноќен режим на работа со висок квалитет на видео

720P IP Камера

Далечински преглед во живо од мобилен телефон, дво-насочно аудио

 • Високо ниво на безбедност
 • Детекција на звук 
 • Заштита и преглед бо ноќен режим

Сензор за Движење PIR

Добијте известување каде и да сте доколку некој или нешто се движи во Вашиот дом

 • Добијте навремени известувања на Вашата  HomeMate апликација
 • Синхронизирајте се со другите паметни ZigBee уреди и креирајте сцени
 • Ултра-ниска потрошувачка на електрична енергија

Сензор за Врата/Прозор

Real-time мониторинг на статусот на состојба врата/прозор

 • Добијте известување доколку децата се во забранета зона или некој провалува во домот
 • Брза и едноставна инсталација
 • Можност за поврзување со сите уреди во домот за полесна контрола (далечинско затворање на прозори, исклучување/вклучување на клима уредот)
DoorWindow Sensor

Сензор за Температура и Влажност

Real-time детекција и поставување на температурата и влажноста

 • Поврзете се со клима уредот за автоматско подесување на температурата 
 • Вклучете го овлажнувачот  на воздух доколку влажноста е под посакуваното ниво 
 • Грижете се за Вас и Вашето семејство

ZigBee Сензор за Јаглероден Моноксид

Real-time детекција и аларм на концентрацијата на јаглероден моноксид

 • Висока стабилност и сензитивност 
 • Звучен аларм и светлечки индикатор 
 • Далечински мониторинг на концентрацијата на јаглеродниот моноксид преку HomeMate апликацијата
CO Sensor ZigBee

Wi-Fi Сензор за Јаглероден Моноксид

Сензор за јаглероден моноксид кој размислува, анализира и ве алармира за Вашиот дом.

 • Секогаш грижете се за Вашето здравје
 • Повеќе методи на алармирање со навремено известување 
 • Брза, сензитивна и прецизна детекција

ZigBee Сензор за запалив гас

Real-time детекција и аларм за запаливи гасови.

 • Детекција на концентрација на запаливи гасови (плин, природен гас итн.) со цел да се избегне незгода
 • Гласен аларм – 75dB 
 • Навремено известување на апликацијата за да превземете акција 
¬гL-¦°¦х2 ¬---¬---

ZigBee Сензор за Чад

Real-Time мониторинг на чад за да избегнете потенцијален ризик.

 • Избегнете пожар и дим
 • Црвен Трепкачки аларм и гласен звук
 • Навремено известување на HomeMate апликацијата

ZigBee Сензор за протекување на вода

Real-time мониторинг за протекување на вода

 • Неочекувана полава или пукната цевка , кога Вие не сте дома
 • Навремена детекција и аларм
 • Детекција на промената на нивото на вода на подот со цел да се избегне несреќа и оштетување во Вашиот дом
water leakage

ZigBee Паник тастер

Вклучете аларм со само еден клик

 • Бидете веднаш алармирани доколку некој од Вашите најблиски е во незгода
 • Аларм со само еден клик и инстантно алармирање со порака 
 • Поставување на разни места