Активно пребарување на паметни уреди за брзо конфигурирање на мрежата

MixPad S контролниот панел е опремн со “Flash Dog” функција, која овозможува автоматско пребарување на нови паметни уреди во домот, каде со само еден чекор се конфигурира мрежата, и паметните уреди во домот може веднаш да се поврзат со MixPad S

Inheriting The Genes Of Technology Aesthetics Shaping Home Wall Art

Created by the iF Gold Award master design team, MixPad S has won 5 international renowned authoritative design awards. The tough lines outline a minimalist design style and create a brand-new home technology aesthetics for you.

Fully Upgraded Configuration
Fully Optimized Performance

Raising the standard of super smart panel

Спецификација на продукт

 • Главна контрола: Quad-core ARM Cortex-A35 architecture процесор
 • Меморија: 2GB RAM + 8GB ROM
 • Екран: 4 инчи, 480 * 480P резолуција
 • Допирен слој на екран: екран на допир со multi-допир , AF отпорно на вода и гребаници и заштитен слој против отисок од прст
 • Звучник: AAC 1813 звучник
 • Микрофон: двоен микрофон, симетрично намалување на бучава , 7 метри домет на препознавање
 • Светлосен сензор: Прилагодување на светлината на екранот според амбиенталната осветленост
 • Сензор на домет: автоматско будење , 10 ~ 15cm пропознавање на движење
 • Материјал на телото: V0 отпорно на оган PC + 30% стаклени влакна
 • Точност на сензорот за температура: ± 0.5 ℃
 • Точност на сензорот за влажност: ± 0.1%
 • Напојување: 220V
 • Број на поддржани уреди: 350
 • Број на поддржани сценарија: без ограничување
 • Поврзани мрежни стандарди: Wi-Fi, Bluetooth, zigbee3.0
 • Жичана мрежа: Ethernet
 • Zigbee мрежа: вграден gateway

Функции

 • Произволно дефинирање на функцијата на копчињата
 • Фино подесување на индивидуални уреди
 • Сценска контрола на повеќе уреди
 • Локална контрола на уреди
 • Гласовна контрола(Alexa,Google home,Siri)
 • ZigBee мрежа
 • Интелигента детекција на температура и влажност
 • Интелигента детекција на амбиентално осветлување
 • Детекција на надворешна околина
 • Вклучување и исклучување на безбедносен систем
 • Исклучување на безбедносен систем со шифра