Спецификација на продукт

Изглед на продукт:

  • Изглед: Magic Cube Infrared Remote Wireless
  • Тип: WiFi 2.4GHz
  • Wi-Fi стандард: IEEE 802.11 b/g/n
  • Инфраред фреквенција: 20~60KHz
  • Материјал: PC + ABS +
  • TPU големина на продукт: 53x53x54mm
  • Инфраред пренос: 93%
  • Растојание на Инфраред сигнал: 8m+
  • Агол на Инфраред сигнал: 360° 
  • Поддржува 8000+ реномирани брендови на IR уреди