B25 EU Wi-Fi шуко приклучница

Претворете го Вашиот дом во паметен дом. Едноставна инсталација и употреба.   

  • Контрола преку апликација
  • Сетирање на тајмер
  • Поврзување на сцени
  • Потсетник за заштеда на енергија

S31 Wi-Fi шуко приклучница

Следете го протокот на енергија во домот и правете енергетска стратегија. Работи со Alexa и Google Home. 

  • Мониторинг на енергијата
  • German iF Design Gold награда and RedDot награда
  • Моментално претворете го секој приклучок во паметна шуко приклучница
US socket