MixPad S Контролен Панел

Паметниот рутер е влезот на системот на паметниот дом, поврзува повеќе уреди и гради стабилна и безбедна домашна мрежа.

 • Совршена комбинација на екран на допир и копчиња 
 • Висока сензитивнот на гласовни команди
 • Мултифункционална мобилна апликација HomeMate

ZigBee Мини Рутер

Креирајте сопствена мрежа за паметен дом со  ZigBee Мини Рутерот кои Ви овозможува контрола, мониторинг и максимална ефикасност на над 100 различни уреди.

 • дво-насочна комуникација во real time
 • Локална и далечинска контрола
 • “Едноставно Поврзување” –  со ZigBee автоматско поставување на мрежата
ZigBee Mini Hub

Allone Pro RF & IR Рутер

Мост кој ги поврзува различните видови на радио-фреквентни и инфраред уреди. 

 • Контролирајте повеќе инфраред уреди од различни брендови
 • Поддржува преку 8000 домашни уреди од различни брендови
 • Патентирана технологија на Cloud real-time систем

Паметно Огледало

Паметното огледало е мост помеѓу паметните уреди, апликацискиот систем и корисничкиот интерфејс . Овозможува интернет конекција и Cloud услуги.

 • Контрола на сите паметни уреди
 • Приказ на дневни вести/информации, временска прогноза и безбедносни аларми
 • Приказ на дневен распоред
 • Слушајте ја Вашата омилена музика или читајте ги дневните вести
Smart Mirror