ЗАМИСЛЕТЕ ШТО СЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ

Не само што ја користиме технологијата, ние живееме со технологијата.

Energy Intelligence работи со врвна технологија со цел да креира едноставни, паметни, безбедни и естетски производи кои го подобруваат секојдневниот живот. Тоа е вистинското значење на технологијата за паметни домови во модерното општество. Ајде заедно да чекориме кон паметната иднина.

“Едноставно и паметно како никогаш до сега”

Решенија за паметни домови

Решенија за паметни деловни простории

Решенија за паметни хотели

НОВО ВО ПОНУДАТА

Ви ја претставуваме реномираната електрогалантерија Livolo со иновативен дизајн и стаклени панели од калено стакло, прекинувачи на допир за осветлување и приклучници!

Прекинувачи на допир обични, наизменични, со регулација на светлина (потенциометар), вклучување/исклучување на бојлер, тастер за моторизирани ролетни/тенди/завеси, тастер за ѕвоно, прекинувач со временско реле,  сензори за движење, термостати и друго.

◾️Шуко приклучници
◾️Прекинувачи за осветлување
◾️USB излез за полнење
◾️Интернет LAN приклучница
◾️ТВ коаксијална приклучница
◾️HDMI приклучница
◾️Audio приклучница
Електрогалантеријата е едноставна за монтажа и се прилагодува на класичната електрична инсталација.

Livolo е лидер во светот во поглед на интелигентната технологија за прекинувачи на допир и ние Ви ја носиме екслузивно во Скопје и низ целата територија на Македонија!

ИНТЕРАКТИВНО ИСКУСТВО КАКО НИКОГАШ ДО СЕГА

Mixpad комбинира 4 видови на интеракција екран на допир, копчиња, гласовни команди и контрола преку апликација. 
MixPad уредот има можност за контрола од разни дистанци и тоа, блиску, далеку и средна далечина, со кои се постигнува ефикасна и практична интеракција. 

Совршена комбинација на копчиња и екран на допир
Прилагоден кориснички интерфејс за креирање на сцени и едноставно управување на домот

Висока сензитивност на гласовни команди и ефикасна контрола без допир

Висока сензитивност на гласовни команди со помош на моќната и функционална апликација за мобилен уред HomeMate.

Паметна видео домофонија

Дизајн, уникатносто, иновација – Slinex видео домофонот ќе го проследи повикот и до Вашиот мобилен уред

Имајте екстра безбеден дом со ORVIBO сетот за безбедност на домови и алармни системи.

Создадено од материјали кои се користат во воздухопловството со шест начини на пристап

Комплетна безбедност за вашите најблиски

Создадете го совршеното осветлување за Вашиот дом.

Паметени завеси | Паметни ролетни | Паметен систем за наводнување | Паметна гаражна врата

Крајно време е да го промените традиционалниот начин на управување со климатизацијата.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и бидете во тек со најновите трендови