Поврзаноста со ORVIBO ZigBee рутерот, Ви овозможува контрола на Central A/C Panel уредот преку Вашиот мобилен телефон, далечинско управување на клима уредите со HomeMate апликацијата и сетирање на времето на вклучување пред да пристигнете дома. Уредот ги поддржува сите модови на ладење, греење, вентилација итн. ( во зависност од типот на управуваните уреди)

Поволности

 • Висока ефикасност, прецизен логички алгоритам, стабилна работа и доверливост.
 • 128 bit AES комуникациска енкрипција, безбедносна и доверлива контрола, широко применлив во хотели, театри, болници итн.
 • Едноставна инсталација, можност за далечинска контрола со смарт телефон и мануелна контрола
 • Ги поддржува најголем број од фенкојлерите на пазарот.

Спецификација

 • Модел.: T10W1
 • Големина: 86*86*15 mm
 • Комуникациско растојание :<200 ft                            
 • Напојување: 100-240VAC,50/60Hz
 • Струја на оптоварување: 1A(индуктивно),2A(капацитивно)
 • Температурен опсег: 10℃~30℃
 • Степен на прецизност: ±1℃
 • Wi-Fi фреквенција: 2.4GHz,IEEE 802.15.4
 • Wi-FI протокол: ZigBee HA