Спецификација на продукт:

Изглед на продукт:

  • Големина: 110*110*31 mm
  • Модулација: OOK/2FSK/2GFSK/GMSK
  • Материјал: PC/ABS/Nickel Plated Iron
  • Инфраред фреквенција: 20~60KHz
  • Нето тежина: 185±3 g
  • Работна температура: -20~55℃
  • Wi-Fi мрежа: Wi-Fi 2.4GHz 802.11 b/g/n
  • Напојување: 5V = 1A Micro USB
  • RF тип: RF 433.92MHz  
  • Потрошувачка на ел. енергија во мирување: <0.5 W