Крајно време е да го подобрите традиционалниот начин на управување на климатизацијата!

Заборавивте да ја исклучите климатизацијата ?

Несоодветно управување

Не можете да го вклучите домашниот клима уред од работа ?

Спефицикација

Zigbee рутер

 • Големина: 88*90*27mm
 • Напојување: DC 5V/1A
 • Протокол: Zigbee HA
 • Wi-Fi канал: 2.4GHz канал 11,14,15,19,20,24,25
 • Енкрипција: AES-128 

Централен контролер за клима

 • Големина: 70*70*20mCable
 • Комуникациски интерфејс: RS485
 • Напојување: AC110V-220V ,50HZ/60HZ
 • Работна фреквенција: 2.4GHz
 • Wi-Fi стандард: ZigBee,IEEE 802.15.4
 • Мрежен мод: ZigBee HA automatic
 • Wi-Fi растојание: ≥100m( отворен простор)
 • Работна температура: -20~60℃
 • Работна влажност: 80%

VRV централно реле за клима

 • Големина: 141*96*30mm
 • Составни делови: напоен кабел, сигнален кабел (двојадрен ширмован кабел)
 • Номинален напон и фреквенција: 220V/50HZ напојување, струја <0.1A
 • Инсталациона позиција: внатрешен уред, надворешен уред